Bábikné Gyovai Anita, Százhalombatta és Kiskunfélegyháza

Környezetmérnökből lettem webdesigner. Másfél éve nagy változás történt az életemben: a jól fizető de kötöttségekkel teli állás helyett a bizonytalan, ámde kreatívot választottam. Nem volt könnyű döntés, de e nélkül soha nem jutottam volna el Tina Rajztanodájába. 3 gyermek édesanyjaként legnagyobb kincsnek az időt, az egymásra fordított minőségi időt tartom. Végre volt időm.

Tinával a legjobbkor találkoztam, s végeztem el sorra a jobb agyféltekés rajztanfolyamát, a színes ceruzást, majd az akvarell vázlatrajzolást – útinaplózást. Önismereti munka ez vastagon, ceruzával, ecsettel a kézben. Neki, a Tündérliget Alkotócsoportnak és a Facebookon a “Tündérliget Klub” csoport támogatásának köszönhetem, hogy végre elhiszem, hogy bármire képes vagyok, csak hinnem kell benne.

Azt, hogy mindannyian csiszolatlan gyémántok vagyunk, de a csiszolást, más nem végzi el helyettünk. A változás kapuja nyitva áll, de belépnünk magunknak kell.

A Rajzmeditációval egy közeli családtag elvesztése kapcsán kerültem közelebb. 19 napon át készült egy „elengedő rajz”, egy ún. „menekülési terv”. Segített, hogy tisztába kerüljek az érzéseimmel, felszínre tudjam azokat hozni, hogy aztán elengedhessem.

Szerintem a Rajzmeditáció egy olyan utazás, ahol a bőröndbe az elengedni való „holmikat” teszed, azokat otthagyod, de cserébe onnan mesés „kincseket” hozol vissza.

Miért ne lehetne ez egy társasutazás? Szeretném megosztani másokkal is ezeket a élményeket, csodálatos utazásokat, ha nem is a föld középpontja felé, inkább a magunk, bensőnk világa felé. Ha szeretnél velem tartani, várlak szeretettel!

~
Anita elérhetősége: anita.gyovai.babikne@gmail.com
Anita tanfolyamainak helyszíne: Százhalombatta és Kiskunfélegyháza
Következő tanfolyamok >>>

~~~

Anita alkotásaiból:

A honlapra lépéssel elfogadod a sütik használatát. több információ

Ez a honlap sütiket használ. Elfogadásukkal könnyebben és gyorsabban böngészhetsz az oldalak között.

Bezárás