Bagi Krisztina, Szarvas

IMG_7409 (2)Bagi Krisztina a nevem. Állategészségügyi szaksegédként dolgozom.  Egy 10 éves kislány boldog anyukája vagyok.

Évek óta dédelgetett álmom teljesült, amikor Tinánál elvégezhettem a Holisztikus (jobb agyféltekés) rajztanfolyamotAzóta több programján is részt vettem. A legnagyobb csodát számomra a Rajzmeditáció jelentette. Hatalmas sikerélmény volt az első rajzok elkészítése.

Számomra az alkotás egy kicsit önismereti munka is. Rengeteg energiát fektettem önmagam megismerésébe, felépítésébe.  A  rajzolás által pedig kiteljesedtem. Összhangba került bennem minden. A harmónia érzése is életem része lett. Az alkotás és az ezzel járó sikerélmény pedig teljesen kizárja a zavaró tényezőket. Rájöttem bármit képes vagyok elérni és megalkotni, ha hiszek magamban.

Hatalmas megtiszteltetés és egyben kihívás a belém vetett bizalom,  hogy  Tina módszerét oktathatom. Ezzel megvalósíthatom a célomat, hogy boldogságot vigyek az emberek életébe. Ehhez tökéletes eszköz a Rajzmeditáció, hiszen előzetes rajztudás nélkül gyönyörű alkotásokat lehet készíteni. Egy nagyszerű kreatív, önkifejező eszközt  adunk az emberek kezébe és ezután csak rajtuk áll majd, hogy tudnak-e élni vele.

“Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” Les Brown

Kriszti elérhetősége: napsugar@rajzmeditacio.hu

Kriszti tanfolyamainak helyszíne: Szarvas

Következő tanfolyamok >>>

Kriszti alkotásai:

kriszti05 kriszti04 kriszti03 kriszti02 kriszti01

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.