Benkéné Kovács Viktória, Zalaszentgrót és környéke

Pszichológusként, gyermekekkel való munkám során a rajzelemzés, a művészetterápia jótékony, gyógyító hatásai áthatják mindennapjaimat. 2014-ben egy újságcikkben olvastam Tina Rajztanodájáról és a Rajzmeditációról. Mivel a fővárostól távolabb eső, vidéki városban élek, az utazás, a munka és két gyermekem mellett az online képzést választottam. Az alapok elsajátítása után hamar úgy éreztem, hogy kinyílt számomra egy új világ, és egyből elkezdtem saját formákat, mintákat “kirajzolni magamból”. Mikor megtudtam, hogy Tina oktatótársakat keres, arra gondoltam, hogy ezt a felemelő érzést másokkal is szeretném megosztani!

Hiszek a művészet gyógyító, terápiás erejében. A Rajzmeditáció alapjainak elsajátításával pedig olyan eszköz került a kezembe, amit azoknak is bátran ajánlok, akik attól félnek, hogy esetleg nem szépen rajzolnak. Mert ez a technika éppen arra az alapvető, gyermeki örömforrásra épül, hogy vonalat húzok, nyomot hagyok a papíron… és néhány egyszerű minta biztonságot nyújtó ölelésében úgy érzem: „Meg tudom csinálni! Képes vagyok rá!!!” Ez az elégedettség érzés pedig… leírhatatlan…

A Rajzmeditáció program során az alapminták bemutatásán, újratanulásán keresztül, sajátélményt szerezve tapasztalható meg néhány óra alatt, nyugodt környezetben, barátságos társaságban és biztonságot nyújtó vezetés mellett, hogy igenis, a rajz ősi technikájának készsége mindenkiben ott rejtőzik. Benned is. És ezt a szuperképességet bizony elő lehet csalogatni. Csak ügyesen kell hívogatni. S mikor már megtaláltad, ráéreztél egyedi stílusodra, saját belső világodra, onnantól kezdve már csak a képzeleted szabhat határt…!

Ha szeretnél kicsit elvonulni a hétköznapi feladatok elől és új élményekkel gazdagodni, szeretettel várlak Zalaszentgróton és környékén a programra!

~
Viki elérhetősége:  viki@rajzmeditacio.hu

Viki tanfolyamainak helyszíne: Zalaszentgrót

Következő tanfolyamok >>>
~~~
Viki alkotásaiból:

A honlapra lépéssel elfogadod a sütik használatát. több információ

Ez a honlap sütiket használ. Elfogadásukkal könnyebben és gyorsabban böngészhetsz az oldalak között.

Bezárás