Farkas Erika, Székesfehérvár, Piliscsaba és Budapest XI.ker.

Hivatásomat tekintve lélekgyógyász és masszázsterapeuta vagyok és ékszerek készítésével is foglalkozom. A kreativitás már kicsi gyermek korom óta elkísér.

Hosszú éveken keresztül tartottam gyermekcsoportoknak kézműves foglalkozásokat, mert hiszem, hogy ez nem csak a tárgyak létrehozásáról szól. Az alkotás, teremtés és kreativitás az egész életünket jó ha végig kíséri.

Ki tud kapcsolni, fel tud tölteni, és megtanít arra is, hogy ne mereven ragaszkodjunk dolgokhoz, hanem legyünk kreatívak, alkossunk új dolgokat.

Most, hogy én is Rajzmeditáció oktató lettem, szeretném ezen keresztül is a lélek gyógyulását segíteni. Kirajzolhatod magadból ami foglalkoztat, befelé fordulhatsz, hogy megtaláld a problémád gyökerét, vagy egyszerűen csak felébresztheted, fejlesztheted a kreativitást magadban. Az egyszerű, ismétlődő minták mindenki számára könnyen elsajátíthatóak, s utána könnyen kombinálhatóak, így a gyönyörű alkotásokra bárki képes. Ez önbizalmat ad, ezáltal fejleszti az önértékelésed is, és stresszmentessé teszi a napjaidat.

Várlak sok szeretettel!
Erika elérhetősége: kimera@rajzmeditacio.hu

Erika tanfolyamainak helyszíne: Székesfehérvár, Piliscsaba és Budapest XI.ker.

Következő tanfolyamok >>>

Erika alkotásaiból: