Gulyás Zsuzsanna, Jászberény/Szolnok

Gulyás Zsuzsanna vagyok, Jászberényben élek és holisztikus segítőnek tartom magam. Elsősorban kineziológiával és alternatív képességfejlesztéssel dolgozom; így segítve a test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtését. Egyéni illetve csoportos tanácsadás, valamint egyéni és csoporttréning keretében alkalmazom a módszereket. Már több mint tíz éve kezdtem a tevékenységet, néhány éve már a saját vállalkozásom működtetem. Elérkezettnek láttam az időt arra, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot továbbadjam mindenki másnak, aki hívást érez rá és hasznosítani tudja ezeket az ismereteket a saját életében.

Hiszem és tudom hogy mindenkinek szüksége van az énidőre, a stressz oldására, képességeinek fejlesztésére. Az örömteli élet mindig egyedi alkotás, a kreativitás pedig egy csodálatos szikra, amelyik mindannyiunkban ott van és csak arra vár hogy felébresszük és lángra kapjon. Az alkotási folyamat közben szinte észrevétlenül változunk és átalakulunk, a saját lelki blokkjaink is oldódást kaphatnak, megteremthetjük önmagunkban a rendet. Ez hasonlít egy önismereti utazáshoz, melynek során megnyílhatunk és megmutathatjuk magunkat a világnak. Felébredhetnek eddig rejtett képességeink is, ezáltal megnövekedhet az önbizalmunk. Csodálatos sikerélményekben lehet részünk, és megteremtődhet bennünk az egyensúly és a harmónia.

A Rajzmeditáció egy csodálatos eszköz ehhez. Engem is azonnal megérintett ez a kézzelfogható csoda és hívást éreztem a módszer oktatására.

Sok szeretettel várlak az általam tartott Rajzmeditáció foglalkozásokon Jászberényben és más településeken is!

Zsuzsa elérhetősége: lelekszfera@rajzmeditacio.hu

Zsuzsa tanfolyamainak helyszíne: Jász-Nagykun-Szolnok megye

Következő tanfolyamok >>>

Zsuzsa alkotásaiból: