Hrubos Margó, Gyál, Budapest XVIII. és XIX.ker.

Kedves útitársak, alkotótársak !

Nagy örömmel írom ezt a pár bemutatkozó sort, mert életem egy szép, és folyamatosan szépülő – táguló szakaszát élem, amikor minden újdonság, minden megszülető barátság elgyönyörködtet.

Elindultak a kezem alól a vonalak és ívelnek – áramlanak… Könnyedséget, varázslatot csempésznek a hétköznapokba. Átszövik életemet a gyógyító rajzok. Azóta minden intenzívebb, színesebb lett.

Dekoratőr vagyok, a kreatív hobbi területén dolgozom már 15 éve. Mindig is a szépség szemlélésével, az alkotás élményével éltem együtt és igyekeztem másokat is erre inspirálni.

De a Rajzmeditáció eddig még felfedezetlen területre vezetett. Elbűvöl az egyszerűség, a természetesség, az a harmónia, ami eltölt , miközben engedjük a pillanatnyi érzéseket, az egyéniségünket megnyilvánulni a papírlapon.

Szeretnék az érdeklődőknek és magamnak is egyre több felszabadító percet szerezni, átélni a megfelelések nélküli, szabad alkotás örömét.

Remélem minél többen rátalálnak majd velem, vagy külön-külön arra az érzésre, amikor a kibontakozó minták születése közben a feszültségek megszűnnek, a nyugtalanító gondolatok elillannak.

Várok mindenkit  a közös élményekre szeretettel, sok-sok ötlettel, őszinte lelkesedéssel!

Margó elérhetősége: margo@rajzmeditacio.hu

Margó tanfolyamainak helyszíne: Gyál, Budapest XVIII. és XIX.ker.

Következő tanfolyamok >>>

Margó alkotásaiból: