Jakus Csilla, Budapest (III.ker.)

csilla2Hosszú évek óta tudom, hogy életünk többről szól, mint a mindennapok feladatai. Sok éve tanulok a lélekről különböző „iskolák” tanításain keresztül, foglalkozom önismerettel, jelenleg pedig Bach virágterápiát és lélekgyógyászatot tanulok. Balkezesként mindig a kreatív feladatok vonzottak.

Ahhoz, hogy a tanultakat integrálni tudjuk magunkba, szükségünk van a csendre, a nyugalomra, és a „magunkban létre”. Számos meditációs technika létezik erre, számomra mindig valamilyen alkotó tevékenység végzése adja meg ezt az állapotot. Sok éve ékszereket készítek, különféle technikákkal, nemrég pedig visszatértem régi nagy szenvedélyemhez a rajzhoz.

Ekkor találtam rá Mucsi Tinára, és az általa megálmodott és kifejlesztett Rajzmeditációs technikára. Abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bekerülhettem az oktatói csapatba, akik ezt a technikát tovább adhatják.

Úgy érzem, soha ilyen fontos nem volt időt szakítani Önmagunkra, a Lelkünkre. Felgyorsult világunkban kellenek a pillanatok, amikor megállunk, elcsendesedünk, megpihenünk. Várlak nagy szeretettel, hogy megoszthassam veled ezt a nagyszerű technikát, amivel csodálatos alkotásokat hozhatsz létre, miközben kirajzolod magadból lelked rezgéseit!

Csilla elérhetősége: lelekcsillag@rajzmeditacio.hu
Csilla tanfolyamainak helyszíne: III.ker. Budapest, Montevideo utca 3/b.

Következő tanfolyamok >>>

Csilla alkotásai:
csilla1   csilla6
csilla2
csilla3
csilla8

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.