Molnár Móni, Nyíregyháza/Lajosmizse/Debrecen

moni_portreMolnár Mónikaként láttam meg a napvilágot egy szép tavaszi napon. Mikor is hó esett. Nem mellesleg Nagypéntek volt. Azt hiszem, ilyen az életem is. Tele szépséggel, ellentmondással, áldozattal. És hittel. Hittel az új életben, a jövőben, a szépségben.

Mindig is foglalkoztatott a szépség. Az egyszerűség. Hálát kell adnom azért a képességemért, hogy legtöbbször, még a legnehezebb helyzetekben is találok szépséget. Ha azt nem, értelmet. Örök kereső vagyok.

Iskoláim, családom segítettek abban, többek között, hogy nyitott legyek. Kész mindig arra, hogy tanuljak. A kreativitásom talán abból adódik, hogy a kíváncsiságomat soha nem vesztettem el. Nagyon sok minden érdekel. Leginkább az ember, a lét maga. Magasságok és mélységek. És a köztük lévő út. Ami néha hullámvasút.

Megértővé a tapasztalások tettek. Hiszem, hogy minden tapasztalatunkból tanulnunk kell. Ha nem így teszünk, mire is valók? Ha nem tesz megértővé másokkal szemben, értelmét veszti a sok öröm, fájdalom. Szeretem mások történeteit hallgatni. Szeretek mások történeteinek a részese lenni. Szeretem, hogy ezek a történetek egyszer csak összeérnek. És soha nem érnek véget.

Keresem az egyensúlyt, a harmóniát. Magam a világban. A világot magamban. Igyekszem a legtöbbet adni magamból. Itt és most.

Végzett művészetterapeutaként keresgettem módszereket, technikákat, amivel segíthetnék kilépni a hétköznapokból a környezetemben lévő embereknek, helyreállítani a kibillent egyensúlyt. Így akadtam rá a Rajzmeditációra. Napjaim szerves része az alkotás, mivel selyemfestéssel foglalkozom. Mégis mikor elmentem Tinához a tanfolyamaira, valami teljesen újat kaptam. Ezután nagy örömömre bekerülhettem az oktatói csapatba, amiért 

nagyon hálás vagyok. Hihetetlen élmény erről az oldalról is megtapasztalni a Rajzmeditáció áldásos hatását. 

Várok szeretettel mindenkit Nyíregyházán, Debrecenben és környékén valamint szülővárosomban, Lajosmizsén és környékén tanfolyamaimra! 

Móni elérhetősége: moni@rajzmeditacio.hu
Móni tanfolyamainak helyszíne: Nyíregyháza, Lajosmizse, Debrecen

Következő tanfolyamok >>>

Móni alkotásai:

moni04 moni03 moni02 moni01

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.