Oktatók

Eddig több százan végezték el a Rajzmeditáció alap és haladó (3D) tanfolyamokat, sikerrel leporolva ezzel akár a még gyermekkorban sutba vágott rajzeszközöket, újabb önismereti tapasztalatokat szerezve vagy továbbfejlődve rajztudásban, festésben, selyemfestésben, fantázia utáni rajzolásban, bármely alkotó területen.

2014 őszén állt össze az első oktatói csapat, amely a következő években dinamikusan tovább bővült, így ezentúl még több Rajzmeditáció csoport indul Budapesten és és szerte az országban, sőt, mára a határon túl is!

Mucsi Tina, Budapest (VII.ker.)

Sok szeretettel köszöntelek és nyújtom át Neked is a Rajzmeditáció csodáját!

tina2

2012 végén több hónapnyi kutatómunka, kísérletezés és rajzolással töltött éjszakák nyomán született meg a Rajzmeditáció programom, mintegy 15 év tapasztalatának összegzéseként…

Tina elérhetősége: tina@kreativonismeret.hu

Tináról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Bábikné Gyovai Anita, Százhalombatta és Kiskunfélegyháza

Szerintem a Rajzmeditáció egy olyan utazás, ahol a bőröndbe az elengedni való „holmikat” teszed, azokat otthagyod, de cserébe onnan mesés „kincseket” hozol vissza.

Anita elérhetősége: gyovaianita@rajzmeditacio.hu

BENKÉNÉ KOVÁCS VIKTÓRIA, ZALASZENTGRÓT ÉS KÖRNYÉKE

… igenis, a rajz ősi technikájának készsége mindenkiben ott rejtőzik. Benned is. És ezt a szuperképességet bizony elő lehet csalogatni. Csak ügyesen kell hívogatni. S mikor már megtaláltad, ráéreztél egyedi stílusodra, saját belső világodra, onnantól kezdve már csak a képzeleted szabhat határt…!

Viki elérhetősége: viki@rajzmeditacio.hu

BÍRÓ ÉVA, KAZINCBARCIKA ÉS MISKOLC

Egy izgalmas utazásba kezdtem azzal, hogy Rajzmeditáció oktató lehetek, ismét bennem van a vággyal teli kíváncsiság: hogy minél többeknek megmutathassam ezt a programot, hogy ők is átélhessék ezt a belemerülős, belefeledkezős érzést, ezt a csodás szabadságot, amit a Rajzmeditáció által bárki megtapasztalhat.

Évi elérhetősége: ivibiro@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

Farkas Erika, Székesfehérvár, Piliscsaba és Budapest XI.ker.

Az alkotás, teremtés és kreativitás az egész életünket jó ha végig kíséri. Ki tud kapcsolni, fel tud tölteni, és megtanít arra is, hogy ne mereven ragaszkodjunk dolgokhoz, hanem legyünk kreatívak!

Erika elérhetősége: kimera@rajzmeditacio.hu

GULYÁS ZSUZSANNA, JÁSZBERÉNY/SZOLNOK

Az alkotási folyamat közben szinte észrevétlenül változunk és átalakulunk, a saját lelki blokkjaink is oldódást kaphatnak, megteremthetjük önmagunkban a rendet. Ez hasonlít egy önismereti utazáshoz, melynek során megnyílhatunk és megmutathatjuk magunkat a világnak.

Zsuzsa elérhetősége: lelekszfera@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

Kaposvári Zsuzsanna, Veszprém

A Rajzmeditáció számomra az egyik leghatékonyabb módszer, hogy kiszakadjak a hétköznapokból, lecsendesedjek, feltöltődjek, „ragyogjak”. Megtapasztaltam, hogy különösebb rajztudás nélkül, a „pont-pont-vesszőcské”-ből is lehet szemet gyönyörködtetőt alkotni. A rajzolás hatására fókuszálttá, ihletetté válok, a problémákra sokkal könnyebben találom az előrevivő megoldást. Nem utolsósorban számomra megszűnt a várakozás idegőrlő volta – a helyét átvette az alkotás öröme.

Zsuzska elérhetősége: zsuzska@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

KESJÁR MÁRIA, BUDAPEST XIII. KERÜLET

Úgy éreztem, hogy ezt mindeniknek ismernie kell! Célom, hogy aki részt vesz a Rajzmeditáció tanfolyamon, hozzám hasonlóan örömteli élményekkel legyen gazdagabb.

Marcsi elérhetősége:  kesjar.maria@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

MÉSZÁROS MARIANNa, KECSKEMÉT

A Rajzmeditáció egy olyan módszer, amely lehetőséget ad azok számára is az önfeledt alkotásra, akik ezt idáig nem is gondolták magukról.

Marianna elérhetősége: artbrigad@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

Pálinkás Piroska, Verőce/Vác

piro_portreSzeretek az emberekkel foglalkozni, legyen az kicsi, vagy nagy. Jó a képeimmel, munkáimmal örömet szerezni nekik. Az utóbbi 4-5 évben pedig látom, hogy a gyerekeknél mekkora örömet jelent és sikerélményt, ha a saját alkotásuk jól sikerül.

Piroska elérhetősége: ppirko@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

 

Szakács Eszter, Békéscsaba

A Rajzmeditáció egy „instant örömforrás”. Gyors, hatékony, bárhol, bármikor!

Eszter elérhetősége: szkoart@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

Szennai-Nagy Erika, Nagyhalász

erika_portreAzt szeretném, hogy azok, akik részt vesznek az általam tartott Rajmeditáció alapprogramon, hasonló érzésekkel távozzanak, mint én egykor. Fedezzék fel a rajzolás jótékony hatását, éljék meg az alkotás örömét.

Erika elérhetősége: erika@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

Szilágyi-Kajcsa Edit, Sukoró

A Rajzmeditáció hatékonyságát – miszerint stresszűző, örömszerző, elűzi a napi gondokat, segít megtalálni a belső békét – mi sem bizonyítja jobban mint hogy én is oktatónak jelentkeztem és most már tanfolyamokat is tartok.

Edit elérhetősége: edit@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

Szücs Irmus, Budapest (XVII.ker.)

irmus2

A bennem lévő tudást szeretném átadni mindazoknak, akik szeretnék magukat megismerni a Rajzmeditáció által és így megláthatják, hogy milyen csodákat tudnak kihozni magukból ennek a módszernek az alkalmazásával.

Irmus elérhetősége: szivarvanyok@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

 

Tóth Éva, Budapest (II. és III.ker.)

Azért vagyok itt, hogy az emberi lélek és a szépség kapcsolatáról, illetve a kreativitás fejlesztéséről szerzett tapasztalataimat átadjam. A Rajzmeditáció kiváló módszer erre, hiszen egyedi és csodaszép módon hangolja a lelkünk, biztatja szellemünk az önmagunkhoz vezető úton.

Éva elérhetősége: toth.eva@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

Varga Judit

A Rajzmeditáció számomra? Megszűnik tér és idő, csak az itt és most van: teljes kikapcsolódás, csend és nyugalom.

Judit elérhetősége: vargajudit@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.