Oktatók

Eddig több százan végezték el a Rajzmeditáció alap és haladó (3D) programokat, sikerrel leporolva ezzel akár a még gyermekkorban sutba vágott rajzeszközöket, újabb önismereti tapasztalatokat szerezve vagy továbbfejlődve rajztudásban, festésben, selyemfestésben, fantázia utáni rajzolásban, bármely alkotó területen.

2014 őszén állt össze az első oktatói csapat, amely a következő években dinamikusan tovább bővült, így ezentúl még több Rajzmeditáció csoport indul Budapesten és és szerte az országban.

~~~

MUCSI TINA, DUNAKESZI ÉS BUDAPEST VII.ker.
Sok szeretettel köszöntelek és nyújtom át Neked is a Rajzmeditáció csodáját!

tina2

2012 végén több hónapnyi kutatómunka, kísérletezés és rajzolással töltött éjszakák nyomán született meg a Rajzmeditáció programom, mintegy 15 év tapasztalatának összegzéseként… bővebben >>>

Tina elérhetősége: tina@kreativonismeret.hu

~~~
A Rajzmeditáció oktatói sok szeretettel várnak országszerte:

~

BÁBIKNÉ GYOVAI ANITA, SZÁZHALOMBATTA ÉS KÖRNYÉKE, KISKUNFÉLEGYHÁZA

Szerintem a Rajzmeditáció egy olyan utazás, ahol a bőröndbe az elengedni való „holmikat” teszed, azokat otthagyod, de cserébe onnan mesés „kincseket” hozol vissza.

Anita elérhetősége: gyovaianita@rajzmeditacio.hu

BENKÉNÉ KOVÁCS VIKTÓRIA, ZALASZENTGRÓT ÉS KÖRNYÉKE

… igenis, a rajz ősi technikájának készsége mindenkiben ott rejtőzik. Benned is. És ezt a szuperképességet bizony elő lehet csalogatni. Csak ügyesen kell hívogatni. S mikor már megtaláltad, ráéreztél egyedi stílusodra, saját belső világodra, onnantól kezdve már csak a képzeleted szabhat határt…!

Viki elérhetősége: viki@rajzmeditacio.hu

BÍRÓ ÉVA, KAZINCBARCIKA ÉS MISKOLC

Egy izgalmas utazásba kezdtem azzal, hogy Rajzmeditáció oktató lehetek, ismét bennem van a vággyal teli kíváncsiság: hogy minél többeknek megmutathassam ezt a programot, hogy ők is átélhessék ezt a belemerülős, belefeledkezős érzést, ezt a csodás szabadságot, amit a Rajzmeditáció által bárki megtapasztalhat.

Évi elérhetősége: ivibiro@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

FARKAS ERIKA, SZÉKESFEHÉRVÁR, PILISCSABA, ÉS BUDAPEST XI.ker.

Az alkotás, teremtés és kreativitás az egész életünket jó ha végig kíséri. Ki tud kapcsolni, fel tud tölteni, és megtanít arra is, hogy ne mereven ragaszkodjunk dolgokhoz, hanem legyünk kreatívak!

Erika elérhetősége: kimera@rajzmeditacio.hu

KAPOSVÁRI ZSUZSANNA, VESZPRÉM

A Rajzmeditáció számomra az egyik leghatékonyabb módszer, hogy kiszakadjak a hétköznapokból, lecsendesedjek, feltöltődjek, „ragyogjak”. Megtapasztaltam, hogy különösebb rajztudás nélkül, a „pont-pont-vesszőcské”-ből is lehet szemet gyönyörködtetőt alkotni. A rajzolás hatására fókuszálttá, ihletetté válok, a problémákra sokkal könnyebben találom az előrevivő megoldást. Nem utolsósorban számomra megszűnt a várakozás idegőrlő volta – a helyét átvette az alkotás öröme.

Zsuzska elérhetősége: zsuzska@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

KESJÁR MÁRIA, BUDAPEST XIII.ker.

Úgy éreztem, hogy ezt mindeniknek ismernie kell! Célom, hogy aki részt vesz a Rajzmeditáció tanfolyamon, hozzám hasonlóan örömteli élményekkel legyen gazdagabb.

Marcsi elérhetősége:  kesjar.maria@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

MÉSZÁROS MARIANNA, KECSKEMÉT

A Rajzmeditáció egy olyan módszer, amely lehetőséget ad azok számára is az önfeledt alkotásra, akik ezt idáig nem is gondolták magukról.

Marianna elérhetősége: artbrigad@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

SZAKÁCS ESZTER, BÉKÉSCSABA

A Rajzmeditáció egy „instant örömforrás”. Gyors, hatékony, bárhol, bármikor!

Eszter elérhetősége: szkoart@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

SZENNAI-NAGY ERIKA, NAGYHALÁSZ

erika_portreAzt szeretném, hogy azok, akik részt vesznek az általam tartott Rajmeditáció alapprogramon, hasonló érzésekkel távozzanak, mint én egykor. Fedezzék fel a rajzolás jótékony hatását, éljék meg az alkotás örömét.

Erika elérhetősége: erika@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

VARGA JUDIT, BUDAPEST XIII.ker.

A Rajzmeditáció számomra? Megszűnik tér és idő, csak az itt és most van: teljes kikapcsolódás, csend és nyugalom.

Judit elérhetősége: vargajudit@rajzmeditacio.hu

Következő tanfolyamok >>>

A honlapra lépéssel elfogadod a sütik használatát. több információ

Ez a honlap sütiket használ. Elfogadásukkal könnyebben és gyorsabban böngészhetsz az oldalak között.

Bezárás