Oktatók

Eddig több százan végezték el a ma már három napos (alap, 3D/színes és Kalligráfia) rajzmeditációs programokat, sikerrel leporolva ezzel akár a még gyermekkorban sutba vágott rajzeszközöket, újabb önismereti tapasztalatokat szerezve vagy továbbfejlődve rajztudásban, festésben, selyemfestésben, fantázia utáni rajzolásban, esetleg műkörömépítésben.

2014 őszén állt össze az első oktatói csapat, amely a következő években dinamikusan tovább bővült, így ezentúl még több Rajzmeditáció (alap) és haladó csoport indul Budapesten és és szerte az országban!

Mucsi Tina, Budapest (VII.ker.)

Sok szeretettel köszöntelek és nyújtom át Neked is a Rajzmeditáció csodáját!

tina2

2012 végén több hónapnyi kutatómunka, kísérletezés és rajzolással töltött éjszakák nyomán született meg a Rajzmeditáció programom, mintegy 15 év tapasztalatának összegzéseként…

Tina elérhetősége: tina@kreativonismeret.hu

Tináról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Bábikné Gyovai Anita, Százhalombatta és Kiskunfélegyháza

Szerintem a Rajzmeditáció egy olyan utazás, ahol a bőröndbe az elengedni való „holmikat” teszed, azokat otthagyod, de cserébe onnan mesés „kincseket” hozol vissza.

Anita elérhetősége: gyovaianita@rajzmeditacio.hu

Balláné Torják Éva, Salgótarján és Budapest XII.ker.

Nagyon örültem, hogy ebben a stresszel teli rohanó világban meg tudom mutatni a hozzám fordulóknak hogyan is lehet elcsendesíteni az elmét és megnyugtatni a lelket ezzel a kiváló módszerrel.

Éva elérhetősége: torjakevi@rajzmeditacio.hu

Éváról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Farkas Erika, Székesfehérvár, Piliscsaba és Budapest XI.ker.

Az alkotás, teremtés és kreativitás az egész életünket jó ha végig kíséri. Ki tud kapcsolni, fel tud tölteni, és megtanít arra is, hogy ne mereven ragaszkodjunk dolgokhoz, hanem legyünk kreatívak!

Erika elérhetősége: kimera@rajzmeditacio.hu

Erika tanfolyamainak helyszíne: Székesfehérvár, Piliscsaba és Budapest XI.ker.

Következő tanfolyamok >>>

 

GULYÁS ZSUZSANNA, JÁSZBERÉNY/SZOLNOK

Az alkotási folyamat közben szinte észrevétlenül változunk és átalakulunk, a saját lelki blokkjaink is oldódást kaphatnak, megteremthetjük önmagunkban a rendet. Ez hasonlít egy önismereti utazáshoz, melynek során megnyílhatunk és megmutathatjuk magunkat a világnak.

Zsuzsa elérhetősége: lelekszfera@rajzmeditacio.hu

Zsuzsáról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Hódos Anita, Siófok

IMG_0956_jav… úgy éreztem, hogy másokkal is szívesen megosztanám ezt az élményt: mert igen sok túlhajtott emberrel találkoztam már, aki újra önmagát keresi.

Anita elérhetősége: hodosanita@mimezis.com

Anitáról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Horváth Andrea, Szekszárd

Az oktatói csapat tagjaként örömmel adom át a tudást, hogy rajzaidban újra megélhesd a gyermeki önfeledtség csodaváró pillanatait. Az időtlenség határtalanságát.

Andi elérhetősége: hoandi1@gmail.com

Andi tanfolyamainak helyszíne: Szekszárd
Következő tanfolyamok >>>

 

 

 

Kaposvári Zsuzsanna, Veszprém

A Rajzmeditáció számomra az egyik leghatékonyabb módszer, hogy kiszakadjak a hétköznapokból, lecsendesedjek, feltöltődjek, „ragyogjak”. Megtapasztaltam, hogy különösebb rajztudás nékül, a „pont-pont-vesszőcské”-ből is lehet szemet gyönyörködtetőt alkotni. A rajzolás hatására fókuszálttá, ihletetté válok, a problémákra sokkal könnyebben találom az előrevivő megoldást. Nem utolsósorban számomra megszűnt a várakozás idegőrlő volta – a helyét átvette az alkotás öröme.

Zsuzska elérhetősége: zsuzska@rajzmeditacio.hu

Zsuzskáról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Molnár Móni, Nyíregyháza/Lajosmizse/Debrecen

moni_portreKeresem az egyensúlyt, a harmóniát. Magam a világban. A világot magamban. Igyekszem a legtöbbet adni magamból. Itt és most.

Móni elérhetősége: moni@rajzmeditacio.hu

Móniról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Pálinkás Piroska, Verőce/Vác

piro_portreSzeretek az emberekkel foglalkozni, legyen az kicsi, vagy nagy. Jó a képeimmel, munkáimmal örömet szerezni nekik. Az utóbbi 4-5 évben pedig látom, hogy a gyerekeknél mekkora örömet jelent és sikerélményt, ha a saját alkotásuk jól sikerül.

Piroska elérhetősége: ppirko@rajzmeditacio.hu

Piroskáról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Radogna Edit, Eger

edit2A küldetésem, hogy a velem kapcsolatba kerülő embereknek segítsek, hogy megtalálják a saját életükben azt a harmóniát, egységérzetet, amire mindig is vágytak.

Edit elérhetősége: radognaedit@rajzmeditacio.hu

Editről és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Rajkainé Pál Anita, Budapest XIV. és XV. ker. / Baranya megye

cimg3297joviMindegyik alkotó tevékenység meghozza a “flow”-t, de a Rajzmeditáció az, amivel legkönnyebben kikapcsolom magam. Ilyenkor nincsenek elvárások magammal szemben, nem kell hasonlítania semmire az elkészült alkotásnak, csak visz a tollam magával. Ha pedig végül valami olyan kerekedik ki, ami tükrözi az adott lelkiállapotomat, akkor igazán elégedett tudok lenni.

Anita elérhetősége: jovi@rajzmeditacio.hu

Anitáról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Szakács Eszter, Békéscsaba

A Rajzmeditáció egy „instant örömforrás”. Gyors, hatékony, bárhol, bármikor!

Eszter elérhetősége: szkoart@rajzmeditacio.hu

Eszterről és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Szennai-Nagy Erika, Nagyhalász

erika_portreAzt szeretném, hogy azok, akik részt vesznek az általam tartott Rajmeditáció alapprogramon, hasonló érzésekkel távozzanak, mint én egykor. Fedezzék fel a rajzolás jótékony hatását, éljék meg az alkotás örömét.

Erika elérhetősége: erika@rajzmeditacio.hu

Erikáról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Szilágyi-Kajcsa Edit, Sukoró

A Rajzmeditáció hatékonyságát – miszerint stresszűző, örömszerző, elűzi a napi gondokat, segít megtalálni a belső békét – mi sem bizonyítja jobban mint hogy én is oktatónak jelentkeztem és most már tanfolyamokat is tartok.

Edit elérhetősége: edit@rajzmeditacio.hu

Editről és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Szücs Irmus, Budapest (XVII.ker.)

irmus2

A bennem lévő tudást szeretném átadni mindazoknak, akik szeretnék magukat megismerni a Rajzmeditáció által és így megláthatják, hogy milyen csodákat tudnak kihozni magukból ennek a módszernek az alkalmazásával.

Irmus elérhetősége: szivarvanyok@rajzmeditacio.hu

Irmusról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

 

 

Vincze Marianna

marian2A Rajzmeditáció és az alkotás segít a pozitív gondolkodásban és a szeretetteljes élet megélésében. A lélek megnyugszik és olyan világokba jutunk el, amiről csak álmodni merünk.

Mariann elérhetősége: ariankam@rajzmeditacio.hu

Mariannról és programjairól, alkotásairól bővebben >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.