Programok

Rajzmeditáció alap program, 1/2 napos (5 óra), díja 8.500 Ft:

“Bemelegítésként” kirajzoljuk magunkból az érzelmeinket, majd belefogunk a mintarajzolásba.

IMG_1293.JPG

Az első, ALAP napon megtanulhatod a technika alapjait, azaz az alapmotívumokat, sormintákat, felületmintákat, virágmintákat és azt, hogy hogyan készítünk nyitott és zárt fantázia-kompozíciót. Megtapasztalhatod, mi a különbség a “kívülről befelé” és a “belülről kifelé” motívumok között.

IMG_1317.JPG

Az egyszerű minták elsajátítása, a saját rajzok egyedi, előzetes tervek nélküli kivitelezése fejleszti a kreatív gondolkodási képességeket és növeli a szabadságérzetet. A kész rajzok pedig sikerélményt adnak, lerombolják a rajzolással kapcsolatos eddigi negatív hiedelmeidet, így a foglakozáson való részvételnek önbizalom-növelő hatása is van.

IMG_8778.JPGA kész alkotások közül pedig néhányat közösen megnézünk, megbeszéljük a hatását a szemlélőre és azt, ki mit lát a kész munkában ~ meghökkentő tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogy mennyire árulkodik az alkotás a készítő aktuális lelkiállapotáról, az őt foglalkoztató kérdésekről és arról, hogy bizony minden alkotásban ott rejtőzik a válasz is a bennünket foglalkoztató kérdésekre!

 >>> MIKOR ÉS HOL indul legközelebb ALAP csoport? >>>

~~~

Rajzmeditáció 3D/színes program, 1/2 napos (5 óra), díja 8.500 Ft:

IMG_1352.JPGA 3D/színes napon az alkotást grafitceruzás árnyékolással és haladó motívumokkal, “a papírból kiugró” alkotásokkal folytatjuk. Megismerkedünk a színekkel történő érzelemrajzolással, majd a színes ceruzával történő árnyékolással is és személyre szabott mandalát is rajzolunk a saját erősítő színeikkel.

IMG_1422.JPG
>>> MIKOR ÉS HOL indul legközelebb 3D/színes csoport? >>>

A honlapra lépéssel elfogadod a sütik használatát. több információ

Ez a honlap sütiket használ. Elfogadásukkal könnyebben és gyorsabban böngészhetsz az oldalak között.

Bezárás