Programok

Rajzmeditáció alap program, 1/2 napos (5 óra), díja 7.500 Ft:

“Bemelegítésként” kirajzoljuk magunkból az érzelmeinket, majd belefogunk a mintarajzolásba.

IMG_1293.JPG

Az első, ALAP napon megtanulhatod a technika alapjait, azaz az alapmotívumokat, sormintákat, felületmintákat, virágmintákat és azt, hogy hogyan készítünk nyitott és zárt fantázia-kompozíciót. Megtapasztalhatod, mi a különbség a “kívülről befelé” és a “belülről kifelé” motívumok között.

IMG_1317.JPG

Az egyszerű minták elsajátítása, a saját rajzok egyedi, előzetes tervek nélküli kivitelezése fejleszti a kreatív gondolkodási képességeket és növeli a szabadságérzetet. A kész rajzok pedig sikerélményt adnak, lerombolják a rajzolással kapcsolatos eddigi negatív hiedelmeidet, így a foglakozáson való részvételnek önbizalom-növelő hatása is van.

IMG_8778.JPGA kész alkotások közül pedig néhányat közösen megnézünk, megbeszéljük a hatását a szemlélőre és azt, ki mit lát a kész munkában ~ meghökkentő tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogy mennyire árulkodik az alkotás a készítő aktuális lelkiállapotáról, az őt foglalkoztató kérdésekről és arról, hogy bizony minden alkotásban ott rejtőzik a válasz is a bennünket foglalkoztató kérdésekre!

 >>> MIKOR ÉS HOL indul legközelebb ALAP csoport? >>>

Rajzmeditáció 3D/színes program, 1/2 napos (5 óra), díja 7.500 Ft:

IMG_1352.JPGA 3D/színes napon az alkotást grafitceruzás árnyékolással és haladó motívumokkal, “a papírból kiugró” alkotásokkal folytatjuk. Megismerkedünk a színekkel történő érzelemrajzolással, majd a színes ceruzával történő árnyékolással is és személyre szabott mandalát is rajzolunk a saját erősítő színeikkel.

IMG_1422.JPG

 >>> MIKOR ÉS HOL indul legközelebb 3D/színes csoport? >>>

Rajzmeditáció Kalligráfia, 1/2 napos (5 óra), díja 7.500 Ft:

A Rajzmeditáció Kalligráfia 5 órás tanfolyamon nem a hagyományos kalligráfiát tanuljuk és így nem szükségesek hozzá drága eszközök!

20140322_121301.jpgA program során sokkal inkább arra vezetlek rá különböző gyakorlatokkal, hogy a betűkről mint rajzelemekről kezdj el gondolkodni. Ennek hatására a betűid, a szavaid és mondataid egyszerre élni kezdenek a rajzodban, legyén az akár élethű rajzolás, vázlatrajz vagy rajzmeditációs alkotás. A technikát ezután bárhol használni tudod.

2014-03-06-08.54.42.jpgMindehhez pedig nem fog kelleni más, mint ceruza és vékonyhegyű filctoll, valamint a még kifejezőbb alkotásokhoz a már a haladó rajzmeditációs programon is használt eszközök, így színes ceruza, akvarell festék és ecset. Tanulunk sok betűtípust, majd ezeket variálni, térhatásúvá tenni, árnyékolni, színezni, kifesteni. Szempontokat sajátítasz el ahhoz, hogy mit mikor és hogyan érdemes használni a látványos, lenyűgöző, stílusos eredményhez.

 >>> MIKOR ÉS HOL indul legközelebb Kalligráfia csoport? >>>

Rajzmeditáció KRÉTA, 1/2 napos (5 óra), díja 7.500 Ft:

kreta02

Rajzmeditáció Kréta tanfolyam kiváló kiegészítése ill. folytatása a kezdő és haladó Rajzmeditáció© tanfolyamoknak, a Rajzmeditáció© Kalligráfiának valamint az Art Journal Workshopoknak, DE ezektől függetlenül is elvégezhető!

Rajzmeditáció© Kréta tanfolyamon “kifordítjuk” az eddig tanultakat és látványos feliratokat, saját logokat készítünk együtt fehér rajzeszközökkel, sötét alapra, sok új betűtípussal, jellemző rajz- és stíluselemmel és technikai trükkel tarkítva, ami a művésznapló vagy a scrapbook szerelmeseinek is újabb kincs lehet.

 >>> MIKOR ÉS HOL indul legközelebb Kréta csoport? >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.