Radogna Edit, Eger

Régimódi vitaminboltos kisasszony online, talpmasszőr hétköznap és Rajzmeditáció oktató a hétvégeken. Három látszólag különböző terület, amit én egy nagy egészként élek meg, és ezt – az egész megélését – igyekszem átadni azoknak, akik hozzám fordulnak támogatásért, segítségért.

A küldetésem, hogy a velem kapcsolatba kerülő embereknek segítsek, hogy megtalálják a saját életükben azt a harmóniát, egységérzetet, amire mindig is vágytak. Ebben a megszerzett coach képesítésem is a segítségemre van.

Ahhoz, hogy valaki harmonikus életet éljen, hogy egésznek érezze magát, az egészsége megőrzésével is törődnie kell. Évek óta foglalkozom ezzel a témával és folyamatosan keresem az újat, a többet. Természetgyógyász-reflexológusként abban is segítem az önmagukra tudatosan odafigyelő vendégeimet, hogy ne csak jól érezzék magukat a bőrükben, de valóban egészségesek is legyenek.

Ezek mellett tudatosan kerestem valamilyen különleges kreatív tevékenységet, hogy azoknak az embereknek is lehetősége legyen megélni az alkotás örömét, akiknek nem kimagasló a kézügyessége. Valami olyat, ami megadja azt a szellemi kikapcsolódást, ami az általam igazán jónak tartott élet egyik alappillére.

A Rajzmeditációban találtam meg mindezt, és nagy örömömre szolgál, hogy ezt immár oktatóként is tovább tudom adni, és a tanfolyamomon résztvevőkkel újra és újra átélhetem az első alkotások születése közben érzett feledhetetlen csodát.

 

edit2

Edit elérhetősége:

radognaedit@rajzmeditacio.hu

Edit tanfolyamainak helyszíne:

Eger, Mária u. 34/4.

Következő tanfolyamok >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edit alkotásai:

edit1
edit2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.