Rajzmeditáció Maraton ~ 2017. szeptember 23-24./szeptember 30-október 1.

Nagy örömmel jelzem, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel 2017 szeptember-októberében ISMÉT Rajzmeditáció Maratont szervezek, amelyre nagy szeretettel várlak Téged is! 🙂

Helyszín: Budapest VII.krt. Károly krt. 2/A, oktatoterem.com

rajzmedi_maraton_2017_reklam

Ha eddig még sohasem próbáltad a Rajzmeditációt…

… akkor íme, végre itt az alkalom: jöhetsz egy, kettő, három vagy akár mind a négy napra rögtön egymás után, így most első alkalommal “egy kalap alatt” végezheted el a TELJES Rajzmeditáció programot! 🙂

  • Rajzmeditáció (alap): 2017. szeptember 23. (szo) 9-14:30
  • Rajzmeditáció 3D/színes: 2017. szeptember 24. (vas) 9-14:30
  • Rajzmeditáció Kalligráfia2017. szeptember 30. (szo) 9-14:30
  • Rajzmeditáció Kréta2017. október 1. (vas) 9-14:30

A foglalkozások díja: 7.500 Ft/fő/alkalom

Ha már szerelmese vagy ennek a rajztechnikának és szeretnél tovább fejlődni, újra együtt alkotni velünk, akkor Neked szólnak a szombat délutáni klubok!

  • 2017. szeptember 23. (szo) 15-17h: Hogyan tervezzek új mintákat? 3 tipp és trükk haladóknak, amelyeket rögtön együtt ki is próbálunk, megosztjuk egymással a született új mintákat és ezentúl semmi sem állíthat meg, hogy csak úgy ontsd Magadból az egyedi tervezésű Csodákat! 🙂
  • 2017. szeptember 24.  (vas) 15-17h: Rajzmeditációs angyalaim, színes ruhában ~ meditációval egybekötött, ihletett angyali alkotás rajzmeditációs stílusban haladóknak, erről nem is árulok el ennél többet előzetesen.
  • 2017. szeptember 30. (szo) 15-17h: Rajzmeditációs ékkövem ~ meditációval egybekötött, színpompás és látványos 3D technika, amellyel megrajzolhatod a saját belső ékkövedet, díszes foglalatban – és utána bármilyen ékkövet, drágakövet, ásványt. Akár ajándékba is.

A klubfoglalkozások díja: 3.500 Ft/fő/alkalom

Amennyiben A TELJES PROGRAMSOROZATON szeretnél részt venni…

…, az egy nagyon bölcs döntés, hiszen úgy két hétvégén egymás után végig alkotsz, pihensz és feltöltődsz, nem kevés önismerettel gazdagodsz, ráadásul a teljes programsorozat KEDVEZMÉNYES díja a négy napra a 4 tanfolyammal és 3 klubfoglalkozással összesen 40.500 Ft helyett csak 37.000, azaz így az egyik klubfoglakozáson ingyen veszel részt! 🙂

~

Eszköz-szükséglet: mint mindig, most is kizárólag a vázlatfüzetedre vagy A4-es papírra, a vékonyhegyű fekete filctolladra (0,2-0,3-as) és ceruzára, radírra lesz szükséged, minden egyebet én adok, de papírt és rajzeszközt is tudok kölcsönözni.

A Rajzmeditáció Kréta tanfolyamra bruttó +1500 Ft díjért eszközcsomag igényelhető. Erről a tanfolyam előtt időben értesítelek és elég akkor eldöntened, kérsz-e ilyet és ráérsz majd a helyszínen kifizetni ezeket.

Sok szeretettel várlak!

Mucsi Tina, a Rajzmeditáció© megálmodója

JELENTKEZÉSI LAP:

Email címem:*
Nevem:*
Hogyan szólíthatlak?*
Számlázási név és cím (feltétlenül kérem, enélkül nem érvényes a jelentkezés!)*
Telefonszám (csak szükség esetére)*
Jelentkezem*
Egyéb kér(d)és:
A jelentkezési lap alatti jelentkezési feltételeket elfogadom*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés után egy héten belül e-mailben küldöm.

Amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a jelentkezes@kreativonismeret.hu vagy tina@kreativonismeret.hu címen legkésőbb 24 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulhatod vagy egy online tanfolyamra beválthatod. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható. A tanfolyam kezdete előtt 24 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlapra lépéssel elfogadod a sütik használatát. több információ

Ez a honlap sütiket használ. Elfogadásukkal könnyebben és gyorsabban böngészhetsz az oldalak között.

Bezárás