Szakács Eszter, Békéscsaba

Szakács Eszter vagyok, pénzügyi területen dolgozom, házasságban élek, és egy lány gyermek büszke anyukája vagyok.

A Rajzmeditáció számomra egy olyan elfoglaltság, ami gyorsan segít abban, hogyha rossz a kedvem, akkor jobban legyek, ha bánt valami, akkor felül emelkedjek rajta vagy egyszerűen alkossak valami szépet.

A Rajzmeditáció egy „instant örömforrás”. Gyors, hatékony, bárhol, bármikor!

Az első olyan kreatív elfoglaltság, ahol nem másolok, ahol a kezem szinte magától mozdul. Ha rajzolás után lefekszem, még hosszan motívumokat látok magam előtt, jönnek a jobbnál jobb alakzatok, minták, alig várom, hogy újra időt tudjak szakítani rá, és hozzáláthassak egy új rajz megalkotásához!

Csodás dolog az is, amikor közösen rajzolunk egy képet a kislányommal. Egy kis részt ő, egy kis részt én, és máris kész egy közös, mindkettőnk örömére szolgáló elfoglaltság gyönyörű végeredménye, amelynek együtt örülünk.

Mindenkinek ajánlom, aki küzd a stressz ellen, aki pár nyugodt percre vágyik, aki szeretne egy kicsit elcsendesedni, magába fordulni, önmagával törődni, feltöltődni, a kreatív oldalát erősíteni, megismerni önmagát.

A Rajzmeditációs alaptanfolyamon mindenki el tudja sajátítani ezt a technikát, nem igényel rajztudást, semmilyen előképzettséget.

Számomra megdöbbentő, és egyben csodás tapasztalás volt, hogy bár mindenki ugyanazt látja, ugyanazt tanulja a tanfolyamon, mégis merőben eltérő, a rajzoló egyéniségét tükröző, különböző stílusú rajzok születnek minden alkalommal. Sikerélménnyel távozik az is, aki azt gondolja, hogy pálcika emberen, és napocskán kívül nem tud lerajzolni semmit.

Ha nekikezdesz, felszabadítod a benned rejlő, kreativitás gátját, akkor is, ha azt gondolod, hogy te nem vagy kreatív, nincs kézügyességed vagy hogy egyáltalán nem tudsz rajzolni.

Várlak szeretettel a Békéscsabán és környékén megtartott tanfolyamaimon!

Eszter elérhetősége: szkoart@rajzmeditacio.hu

Eszter tanfolyamainak helyszíne: Békéscsaba

Következő tanfolyamok >>>

Eszter alkotásaiból: