Szücs Irmus, Budapest (XVII.ker.)

irmus2Szücs Irmus vagyok, 1995-ben második kislányom születése után egy belső késztetéstől vezérelve kezdtem el foglalkozni az energetikával. Ekkor belekóstoltam a radiesztéziába és az energiagyógyászatba. Azóta a reikit használom a kezelések során, mint univerzumi energiát.

Majd a Paramed Holisztikus Akadémia lélekgyógyász képzésén a fentieken túl tanultam még anatómiát, természetgyógyászatot, pszichológiát, kineziológiát, számmisztikát, Back-virágterápiát, kineziológiát és tarot kártya elemzést. Szakdolgozatomat a “Szeretet-Bánat-Betegség-Gyógyulás, avagy a lélekre és testre ható különböző tényezők” témából írtam. Később sikeres vizsgát tettem mint Reflexológus és mint Fülakupunktúrás addiktológus.

Ezenközben lelkemet kényeztetvén találkoztam a selyem mandalafestés szépségével, melynek köszönhetően, bárkinek személyre szóló mandala festésére tettem szert név és születési dátum használatával.

Az i-re a pontot a lelki gyógyításban a Rajzmeditáció tette fel Mucsi Tinának köszönhetően. Rajzolás közben minden feszültségtől megszabadul a lélek, így a fizikai gyógyulás is elindul.

A bennem lévő tudást szeretném átadni mindazoknak akik szeretnék magukat megismerni a Rajzmeditáció által és így megláthatják, hogy milyen csodákat tudnak kihozni magukból ennek a módszernek az alkalmazásával. Minden érdeklődőt várok szeretettel, aki nyitott arra, hogy önmaga induljon el a lelkének gyógyításában!

Irmus elérhetősége: szivarvanyok@rajzmeditacio.hu
Irmus tanfolyamainak helyszíne: XVII.ker. Budapest, Kerekeskút utca 53.

Következő tanfolyamok >>>

Irmus alkotásai:
irmus1  irmus3
irmus2
irmus4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.