Vincze Marianna, Budapest (XI.ker.)

Nagy családba születtem, és az öt testvér közül én vagyok a legkisebb. Édesapánk halála után legidősebb nővérünk a spiritualitás felé fordult és ez mindnyájunkra nagy hatással volt.

Akkoriban sokat rajzoltam és a művészet minden szinten kedves volt számomra. Az évek alatt több ezoterikus, spirituális és energetikai tanfolyamon voltam, de mindegyikből csak azt hoztam magammal, amit igazán magaménak éreztem. Sokáig kerestem az utam, helyem, az ideális munkahelyem, így a kisvállalkozóktól kezdve a multik világán át mindent bejártam értékesítő és marketinges pozíciókban, s bár szerettem, amit éppen csináltam, mégsem tudtam teljesnek érezni magam egyik helyen sem.

2013 októberében a folytonos munkahelyi hajsza után a neten keresgélve jutottam el Tina Rajztanodájába. A Rajzmeditációval kezdtem és csodás élményben volt részem. Ezek után persze Tina talán összes létező tanfolyamát elvégeztem. :-) A múltból újra előtörő rajzolás ismét megnyitotta számomra a világot. Tinának hála úgy érzem, megtaláltam magamban azt, amit oly régóta kerestem. :-) Megpihenek, feltöltődök benne.

A Rajzmeditáció és az alkotás segít a pozitív gondolkodásban és a szeretetteljes élet megélésében. A lélek megnyugszik és olyan világokba jutunk el, amiről csak álmodni merünk… Szeretném ezt a csodát mindenkivel megosztani, aki szeretne csak legalább 10 percre kitörni a hétköznapok rohanásából!

marian2

Marianna elérhetősége:

ariankam@rajzmeditacio.hu

Marianna tanfolyamainak helyszíne:

Budapest, XI.ker.

Következő tanfolyamok >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Marianna alkotásai:

marianna1   marianna4
marianna2
marianna3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.