Bíró Éva, Kazincbarcika és Miskolc

Bíró Éva vagyok, Kazincbarcikán élek. HR területen dolgozom. 2015-ben egy Jobb agyféltekés rajztanfolyam indította el a rajz-, majd később a festőszenvedélyemet. A kíváncsiság vitt arra a tanfolyamra, kíváncsi voltam, hogy mi a „trükk”, hogy tényleg működik-e. És megtudtam, nincs semmi trükk, tényleg működik.

Tina Rajzmeditáció foglalkozásaira is a kíváncsiságom vitt, kíváncsi voltam, hogy bennem is azt az érzést okozza-e, amit olvastam róla. És ismét megbizonyosodtam, hogy működik: valóban kikapcsol, megnyugtat, ellazít és persze csodás alkotások születnek a ráfordított időért cserébe. És miután ezt megtapasztaltam, tudtam, hogy ezt tovább kell folytatnom, és ha lehet, akkor tovább kell adnom…

Egy izgalmas utazásba kezdtem azzal, hogy Rajzmeditáció oktató lehetek, ismét bennem van a vággyal teli kíváncsiság: hogy minél többeknek megmutathassam ezt a programot, hogy ők is átélhessék ezt a belemerülős, belefeledkezős érzést, ezt a csodás szabadságot, amit a Rajzmeditáció által bárki megtapasztalhat.

Szeretettel várom a jelentkezőket kazincbarcikai és miskolci foglalkozásaimra!

~
Évi elérhetősége:  ivibiro@rajzmeditacio.hu

Évi tanfolyamainak helyszíne: Kazincbarcika és Miskolc

Következő tanfolyamok >>>
~~~
Évi alkotásaiból:

A honlapra lépéssel elfogadod a sütik használatát. több információ

Ez a honlap sütiket használ. Elfogadásukkal könnyebben és gyorsabban böngészhetsz az oldalak között.

Bezárás