Kaposvári Zsuzsanna, Veszprém

Gyermekkorom óta jelen van az életemben az alkotás, a kézműveskedés. Mindig is szerettem rajzolni, különböző kézműves technikákat elsajátítani, saját készítésű apró ajándékokkal meglepni szeretteimet vagy éppen az otthonomat feldobni saját alkotásokkal – legyen szó egy képről vagy egy régi bútordarab új köntösbe öltöztetéséről.

Amikor rábukkantam ezekre a „firka” rajzokra, megszólítottak, elvarázsoltak. Azt éreztem, szeretnék én is ilyen képeket készíteni, csak éppen fogalmam sem volt, hogyan fogják hozzá.

De mint mindig, az Égiek megmutatták a „hogyan”-t, és elkalauzoltak a Rajzmeditációhoz, amibe azonnal beleszerettem. Végtelenül hálás vagyok, hogy Tinától bizalmat és lehetőséget kaptam arra, hogy csatlakozhassak az oktatói csapathoz. Így részese lehetek annak, hogy minél több emberhez eljusson ez a módszer megszépítve, megkönnyítve a mindennapjaikat.

A Rajzmeditáció számomra az egyik leghatékonyabb módszer, hogy kiszakadjak a hétköznapokból, lecsendesedjek, feltöltődjek, „ragyogjak”. Megtapasztaltam, hogy különösebb rajztudás nékül, a „pont-pont-vesszőcské”-ből is lehet szemet gyönyörködtetőt alkotni. A rajzolás hatására fókuszálttá, ihletetté válok, a problémákra sokkal könnyebben találom az előrevivő megoldást. Nem utolsósorban számomra megszűnt a várakozás idegőrlő volta – a helyét átvette az alkotás öröme.

Ha kedvet kaptál, hogy Te is kipróbáld, ne habozz, jelentkezz a tanfolyamomra! Várlak szeretettel!

~
Zsuzska elérhetősége: zsuzska@rajzmeditacio.hu

Zsuzska tanfolyamainak helyszíne: Veszprém

Következő tanfolyamok >>>
~~~
Zsuzska alkotásaiból:

A honlapra lépéssel elfogadod a sütik használatát. több információ

Ez a honlap sütiket használ. Elfogadásukkal könnyebben és gyorsabban böngészhetsz az oldalak között.

Bezárás